Zobacz opinie

Autor: Magda Data dodania: 17-05-2017 Termin Imprezy: 29-04-2017
REWELACJA!!! Nie mogliśmy lepiej trafić! Polecamy współpracę z Arkiem każdemu, komu zależy na udanym przyjęciu weselnym. Dobrze gra, dobrze mówi, dobrze wygląda, czyli wszystko czego oczekuje się od DJ'a. Wcześniej dobrze nas wysłuchał i dzięki temu kilka naszych muzycznych sugestii wystarczyło, żeby Arek złapał rytmy, w których się poruszamy :) Dodatkowo pomógł nam przygotować konkurs i udzielił kilku cennych rad :) Goście byli zachwyceni, zarówno muzyką, jak i prowadzeniem imprezy. Pełna kultura i profesjonalizm. Aż żal, że wesele organizuje się tylko raz, bo już byśmy rezerwowali u Arka kolejny termin ;)
Autor: Daria Data dodania: 15-05-2017 Termin Imprezy: 13-05-2017
Pan Arkadiusz poprowadził imprezę genialnie! Muzyka wg ustaleń, świetne zabawy, bardzo polecamy z mężem ;)
Autor: Adrian Data dodania: 08-05-2017 Termin Imprezy: 06-05-2017
Z czystym sumieniem polecamy z żoną, Pana Arkadiusza, wesele poprowadził w sposób profesjonalny i pomimo złośliwości rzeczy martwych młoda para i goście zostali wynagrodzeni z nawiązką za co bardzo dziękujemy i jeszcze raz gorąco polecamy.
Autor: William Data dodania: 09-11-2016 Termin Imprezy: 02-10-2016
My wife and I were very happy with DJ Arkadiusz Paszenda who led the music and revelry at our recent Wedding in Poland. He was the perfect choice for our English-Polish Wedding as his command of English is very good. He blended the music together well from classical dance (waltz) music to more modern popular music, music for young children. Even the shy English guests were all motivated to dance by DJ Arkadiusz. I cannot recommend him enough.
Autor: Joanna i Szymon Jureczko Data dodania: 22-11-2016 Termin Imprezy: 29-10-2016
Serdecznie dziękujemy Panu Arkadiuszowi za poprowadzenie naszej uroczystości weselnej. Pan Arkadiusz poprowadził naszą zabawę weselną w sposób profesjonalny, goście byli bardzo zadowoleni a my w pełni spokojni i skupieni na przeżywaniu tego ważnego dnia. Osoba kontaktowa, dyspozycyjna, przyjazna, otwarta i przede wszystkim doświadczona w swojej branży - to Pan Arek! Polecamy. Pozdrawiamy i oby do zobaczenia...:-)
Autor: Edyta Data dodania: 02-11-2016 Termin Imprezy: 28-10-2016
Zadowoleni, to mało powiedziane, jesteśmy zachwyceni tak samo, jak nasi goscie, imprezą, którą prowadził Arek Paszenda. Słowa nie wystarczą... Polecamy, polecamy polecamy pod każdym wzgledem!!!
Autor: Ilona Data dodania: 28-10-2016 Termin Imprezy: 01-10-2016
Witam......wszystkim polecam usługi muzyczne Arkadiusza! Arek jest świetny w tym co robi, pełen profesjonalizm, potrafi odpowiednio dopasować różne przeboje muzyczne, super sprzęt i ogólnie cała oprawa, gośce byli w 100% zadowoleni z muzyki i każdego nóżki bolały od ciągłych tańców. Jeżeli chcesz żeby goście byli wytańczeni i zadowoleni, to tylko DJ Arkadiusz Paszenda!
Autor: Beata Wala Data dodania: 27-10-2016 Termin Imprezy: 03-05-2016
Minelo juz troche czasu od naszego wesela, ale z wielka przyjemnoscia dodajemy opinie na temat Arka Paszendy. Zgadzamy sie z opiniami, ktore juz wczesniej zostaly opublikowane i chcemy dodac jeszcze jedna, naszym zdaniem wazna rzecz, Arek to nie jest przypadkowa osoba... Znamy go dlugo i dobrze wiemy ze cale zycie, po prostu gra najlepsze imprezy, i siedzi w tym po uszy!!! Zawodowiec! Dziekujemy za fantastyczna impreze!!! Polecamy w 100%
Autor: Meredith & John Data dodania: 26-10-2016 Termin Imprezy: 23-10-2016
Nasze wesele bylo nietypowe, z roznych wzgledow... Nie tylko według nas, ale też naszych gości, Arek przebił każdy zespół i panow z we frakach...było REWELACYJNIE!!! Wielu z naszych gości zdecydowało się, by ich wesele prowadził właśnie Arkadiusz Paszenda. Gorąco polecamy!!! Meredith & John
Autor: Monika i Jacek Data dodania: 18-10-2016 Termin Imprezy: 06-10-2016
Rewelacyjny Dj,wodzirej. Dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczną naszego przyjęcia weselnego. Swietnie bawili się zarówno młodsi jak i starsi goście. Arek Paszenda to fantastyczny dj, ze wspaniałą barwa glosu. Ma niesamowitą intuicję muzyczną, proponuje fajne, nieobciachowe zabawy... Ma swietne podejscie do gosci... Polecamy!!! Jeszcze raz serdecznie dziękujemy!!! Monika i Jacek
Autor: Bogusia i Rysiek Data dodania: 05-10-2016 Termin Imprezy: 22-09-2016
Dzień dobry. Czytając wcześniejsze opinie dochodzi się do wniosku, że chyba już wszystko zostało napisane. Nie wiemy czy wszystko ale za to wiemy, że opinie nie są przesadzone ponieważ nasze wesele również prowadził DJ Arkadiusz Paszenda i jesteśmy z tego powodu bardzo zadowoleni. Wszyscy goście (w wieku od 0+ do 80+ :P) dobrze się bawili, zarówno tańcząc jak i biorąc udział w zabawach. Profesjonalista godny polecenia. Jeśli jeszcze do Niego nie zadzwoniliście, to radzimy zróbcie to natychmiast bo pewnie już ktoś inny ma taki zamiar, a musicie pamiętać, że w tym samym dniu wesel może być wiele ale tylko jedno może uświetnić DJ Arkadiusz Paszenda! :) Polecamy i pozdrawiamy.
Autor: Joanna Janczewska Data dodania: 20-09-2016 Termin Imprezy: 14-09-2016
Witam. Arek Paszenda to profesjonalista w pełnym znaczeniu tego słowa. Cieszymy się, że na niego trafiliśmy i że dzięki niemu nasze wesele było fantastyczne. Arek zrobił furorę doborem muzyki jak i przemyślanymi i super prowadzonymi zabawami ! Z czystym sumieniem polecamy Arka, bo w prowadzeniu wesel jest jednym z najlepszych fachowcow jakich znamy!!! Jestesmy pod wrazeniem, POLECAMY! Joanna i Aleksander.
Autor: Aleksandra Golasik Data dodania: 19-09-2016 Termin Imprezy: 16-09-2016
Zawodostwo w każdym calu , dziękujemy za świetną atmosferę , niebanalne podejście do naszych Gości.Wesele mega udane. Arkadiusz Paszenda, polecamy gorąco!!! Ola i Rafał
Autor: Angelika i Marcin Oleś Data dodania: 15-09-2016 Termin Imprezy: 13-09-2016
Arek Paszenda - Doskonały kontakt i elastyczność dopasowania się do wymagań. Świetna muzyka, która nie pozwalała zejść z parkietu. Widok pełnej sali tanecznej i świetnie bawiących się na niej gości był czymś cudownym, otrzymaliśmy wiele pozytywnych opinii od gości weselnych dot. Pana Arka. Pozwolę sobie zacytować słowa gości: - "DJ reeeeeeeewelacyjny, elegancki, mistrzostwo" - dziadek (lat 70+); - "nooo na takiej bibie jeszcze nie byliśmy"; - "DJ tak potrafił rozkręcić imprezę i ruszył nawet najtwardszych okupantów krzeseł"; - "Przesympatyczny człowiek, muzyka i zabawy...coś pięknego" - teściowie." Muzyka bardzo dobrze dopasowana do bieżących preferencji gości. Zabawy integracyjne przeprowadzone ze smakiem, a jednocześnie oryginalne i śmieszne. Profesjonalista w swoim fachu! Polecamy każdemu kto planuje wesele! Jeżeli ktoś waha się pomiędzy zespołem a DJ - polecamy DJ i TYLKO, podkreślam TYLKO Pana Arka, ponieważ to nie tylko świetny DJ i wodzirej, ale przede wszystkim przemiły, komunikatywny, pogodny facet nie do zastąpienia! Panie Arku baaaaaaaaaaardzo dziękujemy, zarówno my, jak i nasi goście byliśmy wniebowzięci i nie możemy się Pana nachwalić.
Autor: Natalia Rafferty Data dodania: 14-09-2016 Termin Imprezy: 11-09-2016
Nasze wesele było multikulturowe i wielonarodowe, byli goscie z Polski, Hiszpanii, Izraela, Anglii i USA. Wszyscy sa zachwycemi ta impreza!!! Arkadiusz Paszenda, dziekujemy, polecamy i mamy nadzieje, ze do zobaczenia wkrotce.. Natalia & Nick
Autor: Monika Sokolska Data dodania: 08-09-2016 Termin Imprezy: 01-09-2016
Witamy, zbyt mało tu miejsca, żeby opisac, co przeżylismy na naszym weselu...! Było tak jak sobie wymarzyliśmy, po prostu FANTASTYCZNIE !!!, szczerze POLECAMY Arkadiusza Paszendę. Monika i Bartek.
Autor: Wioletta I Sebastian Guzy Data dodania: 24-08-2016 Termin Imprezy: 23-07-2016
Dla nas na możliwych 5 gwiazdek...conajmniej 10 sie należy.Rewelacyjna oprawa imprezy z okazji 10tej rocznicy ślubu.Szalony DJ dla szalonych gości I gospodarzy( w naszym przypadku). Bardzo polecam cieżki dym, który zrobił ogromne wrażenie.A na nasza prośbe zmiksował utwór do pierwszego tańca ,który zaskoczył wszystkich. Jeśli chcecie niezapomnianej imprezy to tylko z Arkiem..jest the best. Jadą ,jadą ...z orenżadą.
Autor: Judyta Franc Data dodania: 23-08-2016 Termin Imprezy: 06-08-2016
W skrócie: właściwy człowiek na właściwym miejscu. Pełen profesjonalizm, pasja, cierpliwość. Do tego doskonała prezencja i radiowy głos. Jako młoda para niczym nie musieliśmy się martwić- kiedy co zrobić, bo wszystko było tak prowadzone, że beztrosko bawiliśmy się razem z naszymi gośćmi. Choć wcześniej nie byliśmy na żadnej prowadzonej przez pana Arka imprezie, nawet przez chwilę nie żałowaliśmy wyboru. Dostosowuje się do gustów i życzeń nie tylko nowożeńców, ale również wszystkich weselników. Nasi goście byli zachwyceni także z czystym sumieniem GORĄCO POLECAMY!
Autor: Agnieszka i Mateusz Dyczek Data dodania: 23-08-2016 Termin Imprezy: 20-08-2016
Profesjonalizm. Pasja. Poczucie humoru. Kreatywność. Jednym słowem - Arkadiusz Paszenda. Dziękujemy Panu Arkowi za to, że przez całą imprezę niczym nie musieliśmy się przejmować. Nawet kiedy z przyczyn niezależnych kolejność punktów programu ulegała zmianie Pan Arek nad wszystkim panował i dopasowywał się do potrzeb, tak że sami mogliśmy po prostu się dobrze bawić. Zabawy weselne na wysokim poziomie, oryginalne!!! i ze smakiem. Parkiet był pełny przez całą noc. Tańczyły i bawiły się nawet osoby, które zazwyczaj siedzą przy stolikach :) Do tego profesjonalny sprzęt, oświetlenie, rekwizyty do zabaw! Polecamy całym sercem i dziękujemy, że własne wesele zapamiętamy jako najlepszą imprezę w życiu :)
Autor: Judyta Franc Data dodania: 23-08-2016 Termin Imprezy: 06-08-2016
W skrócie: właściwy człowiek na właściwym miejscu. Pełen profesjonalizm, pasja, cierpliwość. Do tego doskonała prezencja i radiowy głos. Jako młoda para niczym nie musieliśmy się martwić- kiedy co zrobić, bo wszystko było tak prowadzone, że beztrosko bawiliśmy się razem z naszymi gośćmi. Choć wcześniej nie byliśmy na żadnej prowadzonej przez pana Arka imprezie, nawet przez chwilę nie żałowaliśmy wyboru. Dostosowuje się do gustów i życzeń nie tylko nowożeńców, ale również wszystkich weselników. Nasi goście byli zachwyceni także z czystym sumieniem GORĄCO POLECAMY!
Autor: Aleksandar Naydenov Data dodania: 10-08-2016 Termin Imprezy: 05-08-2016
We would like to THANK soo much to our DJ - Arkadiusz Paszenda, for the absolutely professional, outstanding providing of our wedding party !!! One of the best choices we ever took for the organization of the wedding reception ! From the first moment you meet Arek you can see the professionalism and the incredible dedication he put into his work ! We were promised a good party and we got unforgettable one !!! His way of work is amazingly likeable to all people. All of our guests were very satisfied with the music and the games, and his very friendly attitude ! ;) We had guests from Italy, Holland, England, Spain, Austria, Bulgaria and of course Poland, and All of them (us) had one thing to say in the end of the day - the DJ was GREAT ! PLEASE, DON'T HESITATE to choose his services as DJ for your most important day ! He will make it unforgettable ! I can write soooo many more things and there is so many more things to say... We think we can say one more time one BIG THANK YOU !!! It is so pitty that we can not take you for our second wedding in Bulgaria ! We are sure that you would make the party even better than the first one ! Love and gratitude - Natalia and Aleksander ( 05.08.2016 )
Autor: Iwona Zimoń Data dodania: 25-07-2016 Termin Imprezy: 13-07-2016
Tak dużo można by pisać na temat obsługi weselnej przez Arka że pewnie dnia by mi brakło ;) ;) Jedno jest pewne i najważniejsze... Według naszych gości było to najwspanialsze wesele na jakim byli! Wielu gości przychodziło do nas z pochwałami dla DJa! Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z wyboru! I jeśli mieli byśmy wszystko jeszcze raz zaplanować z pewnością znów na naszym weselu grał by Arek!!! Polecam z czystym sumieniem!!! Pełna profeska no i ten radiowy głos.... nic dodać nic ująć ;) oczarował każdego na sali ;)
Autor: Marcin Kwiatkowski Data dodania: 25-07-2016 Termin Imprezy: 15-07-2016
Prowadzenie imprezy weselnej na najwyższym poziomie. Kultura osobista, sprzęt i oświetlenie, elegancki ubiór to tylko kilka powodów dla których warto wybrać DJa Arka na wodzireja swojego wesela. Również pozytywne opinie od gości świadczą o tym, że dobrze wybraliśmy.
Autor: Daria Kuczera Data dodania: 24-06-2016 Termin Imprezy: 12-06-2016
Dziękujemy za wspaniałą zabawę.Goście zachwyceni,nikt nie siedział przy stołach,wszyscy się świetnie bawili.Muzyka była fajna,zróżnicowana.że każdy znalazł coś dla siebie.Polecamy!
Autor: Monika Data dodania: 20-06-2016 Termin Imprezy: 18-06-2016
Dziękujemy za wspaniałą impreze! Goscie nie mogli się nachwalić! Pełny profesjonalizm!!!
Autor: Dominika Data dodania: 15-06-2016 Termin Imprezy: 11-06-2016
Dziękujemy za idealne poprowadzenie imprezy... Nie mogliśmy wybrać lepiej.... Każdemu kto szuka: świetnie grającego, mającego wyczucie, ogarniającemu nie do ogarnięcia starostów, stosującego się do próśb i wcześniejszych ustaleń, dj'a / wodzireja - polecamy gorąco - Arkadiusz Paszenda - jest po prostu najlepszy.
Autor: Magda i Filip Data dodania: 09-06-2016 Termin Imprezy: 04-06-2016
Oprawa muzyczna na najwyższym poziomie. Na wstępie należy zaznaczyć, że Pan Arek przyjechał na imprezę ok. 5 godzin wcześniej, aby wszystko na spokojnie przygotować. Zarówno my jak i goście byliśmy zachwyceni. Było tak jak ustaliliśmy na wcześniejszym spotkaniu. Zabawy były pomysłowe i na poziomie, muzyka dostosowana do gości przebywających w danym momencie na parkiecie, z uwzględnieniem listy z tytułami piosenek, którą wcześniej przesłaliśmy. Pełen profesjonalizm, prezencja i zaangażowanie. Dość powiedzieć, że Pan Arek grał tylko dla naszej dwójki przez ok. 1 godzinę, po opuszczeniu lokalu przez wszystkich gości :) DZIĘKUJEMY!!!
Autor: Ania i Mirek Data dodania: 08-06-2016 Termin Imprezy: 03-06-2016
DjArek to wybór najlepszy z możliwych. Było dokładnie tak jak chcieliśmy. Muzyka zgodnie z oczekiwaniami naszymi i naszych gości. Pełny profesjonalizm i pasja którą kieruje się Arek to gwarancja dobrej zabawy. Muzyka to podstawa imprezy a u nas było perfekcyjnie. Arek dziękujemy. Wszyscy nasi goście byli zachwyceni.
Autor: Mateusz & Lauren Data dodania: 20-05-2016 Termin Imprezy: 14-05-2016
Jeśli martwilismy się czymś naprawdę przed naszym weselem, to była to oprawa muzyczna. Ze względu na liczbę gości mówiących wyłącznie po angielsku potrzebowaliśmy kogoś kto, po pierwsze jest najlepszy w tym co robi, a po drugie potrafi poprowadzić imprezę po angielsku. I szczęśliwie znaleźlismy pana Arkadiusza. Gdy potrzebowaliśmy zmienić plan w czasie wesela, pan Arkadiusz bez problemów dostosował się do naszych kolejnych próśb. A skończyło się na tym, że grał całą noc bez przerwy. Goście bawili się tak dobrze, że nie było momentu aby parkiet był pusty. Serdecznie dziękujemy!
Autor: Magdalena Data dodania: 14-04-2016 Termin Imprezy: 09-04-2016
Dj'a Arka Paszendę poznałam na weselu moich przyjaciół. Prowadził ich imprezę w iście profesjonalny, a zarazem spontaniczny sposób. Prawdziwe mistrzostwo! Było dowcipnie, gdy miało być zabawnie. I elegancko, gdy wymagała tego powaga sytuacji. Polecam! Takie połączenie kreatywności prezentera i kompetencji organizatora, zdarza się naprawdę rzadko!
Autor: Natalia&Adrian Data dodania: 24-11-2015
Thank you so much for being the DJ for our wedding day. The music was great and we loved how you got both old and young involved in the entertainment! You sir are a legend!
Autor: Ola i Kuba Data dodania: 18-11-2015 Termin Imprezy: 24-10-2015
Dziękujemy bardzo za profesjonalne i równocześnie zabawne poprowadzenie naszego wesela. Muzyka dobrana znakomicie, każdy znalazł swój kawałek do tańca. Goście byli zachwyceni! Gorąco polecamy Pana Arka-gwarancja niezapomnianego wesela. Pozdrawiamy
Autor: Justyna i Michał Data dodania: 28-10-2015 Termin Imprezy: 17-10-2015
17 października odbywało się nasze wesele, które między innymi było idealne dzięki Panu Arkowi, goście zachwyceni, bawili się do samego rana. Idealne wyczucie gustu gości, świetny głos, elegancki ubiór. Pan Arek jest profesjonalistą w 100%! Jeśli marzysz o idealnym weselu, poprowadzonym z klasa i smakiem wybór jest tylko jeden, Pan Arek! POLECAM Z CAŁEGO SERCA! Dziękujemy Panie Arku, mamy nadzieję, że do zobaczenia. :)
Autor: Danuta Janeta Data dodania: 15-10-2015 Termin Imprezy: 10-10-2015
Najlepszy dj i wodzirej na Śląsku! Pelen profesionalizm, goscie bawili sie do bialego rana. Wszyscy byli zachwyceni! Bylo genialnie. Polecam !
Autor: Kasia i Olaf Data dodania: 08-10-2015 Termin Imprezy: 03-10-2015
W miniony weekend Pan Arkadiusz prowadził nasze przyjęcie weselne.Zarówno my jak i wszyscy goście jesteśmy zachwyceni,pełen profesjonalizm!!!,pełna organizacja całej imprezy,zabawa do białego rana.Z całego serca polecamy i mamy nadzieję,że jeszcze się spotkamy :)
Autor: Natalia @ Adrian Guttridge Data dodania: 14-09-2015 Termin Imprezy: 05-09-2015
Thank you so much for being the DJ for our wedding day. The music was great and we loved how you got both old and young involved in the entertainment! You sir are a legend!
Autor: Marta i Rafał Data dodania: 14-09-2015 Termin Imprezy: 21-08-2015
Ach co to był za ślub ... :) Wszyscy byli zachwyceni, zabawy, muzyka , styl prowadzenia wesela znakomity. Nie było osoby której coś nie pasowało. Jesteśmy z siebie zadowoleni, że zdecydowaliśmy się na Dj . Polecamy w 100 % i mamy nadzieję, że jeszcze na jakieś imprezie się spotkamy ! Pozdrawiamy serdecznie i dziękujemy :*
Autor: Sabina i Michał Wróbel Data dodania: 10-09-2015 Termin Imprezy: 29-08-2015
Najlepsza impreza w naszym życiu!! Wszyscy goście bawili się do przysłowiowego białego rana. Pan Arkadiusz jest wspaniałym wodzirejem i Dj. Świetnie poprowadził wesele od początku do końca i wprowadził rewelacyjne gry i zabawy, które pomogły gościom weselnym przełamać pierwsze lody i lepiej się poznać:) Po weselu znajomi do nas dzwonili i pisali, że to było najlepsze wesele na jakim byli. Przyznam szczerze, że przed weselem prowadziliśmy długie dyskusję z rodzicami, którzy chcieli orkiestrę na wesele zamiast DJ. Wiadomo, rodzice i starsze osoby nie wyobrażają sobie wesela bez orkiestry. Dla nas jednak nie było żadnych wątpliwości! Pan Arkadiusz od początku wykazał się pełnym profesjonalizmem i wszystko było dograne idealnie. Repertuar muzyczny w 100% odpowiadał wszystkim i każdy, bez względu na wiek, bawił się na całego. Pan Arek ma wieloletnie doświadczenie, co naprawdę widać i również mogliśmy liczyć na jego rady i sugestie nie tylko co do muzyki ale też do całości wesela czyli podziękowań dla rodziców, świadków czy pierwszego tańca, którym bardzo się stresowaliśmy. Dzięki pomysłowi Pana Arka okazał się idealny i wyjątkowy i co najważniejsze, nie było żadnego stresu tylko sama radość i luz :) Bardzo serdecznie dziękujemy za ten wieczór. Niezapomniane wrażenia, niezapomniana noc, jedynie szkoda, że tak szybko przeleciała, bo chciałoby się wrócić i przeżyć to jeszcze raz!
Autor: Justyna i Tomasz Paździor Data dodania: 07-09-2015 Termin Imprezy: 14-08-2015
Pan Arkadiusz świetnie sprawdził się w roli DJa i wodzireja. Muzyka dostosowana na bieżąco do gustów gości. Fajerwerki świetlne dają piękny efekt na zdjęciach. Minusów - brak. Dziękujemy.
Autor: Emilia i Dawid Data dodania: 06-09-2015 Termin Imprezy: 15-08-2015
Dj Arkadiusz był w 100% najlepszym wyborem jakiego mogliśmy dokonać jeżeli chodzi o oprawę muzyczną naszego wesela! Jesteśmy niesamowicie zadowoleni z całego przebiegu przyjęcia i to w jaki sposób zostało poprowadzone. Od wszystkich gości i obsługi co chwilę słyszeliśmy komplementy, każdy odnalazł coś dla siebie :) Jedynym mankamentem było to, że przez tą ŚWIETNĄ zabawę czas upłynął zbyt szybko ale tak to jest kiedy impreza jest przednia :))) Serdecznie pozdrawiamy Arka i mamy nadzieję, że jeszcze się spotkamy. Polecamy z całego serducha!!!! Emilia i Dawid Ptak z Zawiercia
Autor: Magdalena i Konrad Buchalik Data dodania: 17-08-2015 Termin Imprezy: 25-07-2015
Pan Arkadiusz odznacza się pełnym profesjonalizmem na każdym etapie przygotowania i realizacji imprezy. Świetny kontakt przed jak i w trakcie zabawy, duża kreatywność i perfekcyjna umiejętność dostosowania się do błyskawicznie zmieniających się sytuacji. Wesele rozkręcone na pełne obroty nawet przy ponad trzydziestostopniowym upale i niesprawnej klimatyzacji! Polecamy!
Autor: Gosia&Tomek Data dodania: 07-08-2015 Termin Imprezy: 27-12-2014
Dość późno dodajemy opinie bo po weselu wpadliśmy w wir wydarzeń jakie czekały na nas, na nowej drodze życia i zwyczajnie Nam to umknęło..co nie znaczy, że nie bylismy zadowoleni ;) wręcz przeciwnie ;) było bosko ;) nasze wesele wyróżniało sie tym , że otaczało je górski szlaki, snieżne zaspy i w odróżnieniu do tradycyjnych wesel trwających do białego rana był to bankiet do północy ;) taki mieliśmy zamysł i Pan Arkadiusz wychodząc naprzeciw naszym oczekiwaniom i planom zrealizował naszą wizję najlepiej jak mógł ;) były zabawy, była projekcja filmu dla rodziców,były toasty,dedykacje,oświetlenie i świetna muzyka dla starszego ,jak i młodego pokolenia ;) a wszystko to było zorganizowane z klasą..no i powerem !!!:) Bardzo dziękujemy i polecamy !!
Autor: Patrycja Heinze Data dodania: 28-07-2015
Nasz ślub odbył się 28.06.2015r. Byliśmy bardzo, ale to bardzo zadowoleni z pracy jaką wykonał Pan Arkadiusz. Osoby tak zwane "starej daty" również były mile zaskoczone, ponieważ dotychczas bawił się tylko przy zespołach i nie wyobrażały sobie wesela z DJ'em. Z Panem Arkiem ustaliliśmy jaki rodzaj muzyki preferujemy i jakie zabawy mają się odbyć i wszystko w 100% było tak jak sobie życzyliśmy. My oraz nasi goście świetnie się bawili i nikt nie narzekał. Polecamy Patrycja i Miron ;)
Autor: Anna Piechota Data dodania: 06-07-2015 Termin Imprezy: 23-05-2015
Panie Arkadiuszu jesteśmy już po podróży poślubnej i w dalszym ciągu wspominamy Nasze wyjątkowe Wesele ! Z całego serca bardzo DZIĘKUJEMY za uczynienie go dotychczas najwspanialszą imprezą w życiu !!! To dzięki Pana przygotowaniu, profesjonalnej pracy i wyczuciu temperamentu gości nasze wesele jest wspominane do chwili obecnej przez wszystkich gości ! Widok roztańczonego parkietu o 5 nad ranem już na zawsze pozostanie w naszej pamięci. Ps: my też jeszcze przez tydzień walczyliśmy z odciskami :P Ale zdecydowanie było warto !!! Pozdrawiamy serdecznie Ania & Leszek (Wesele 23.05.2015 Tychy)
Autor: B&M Data dodania: 05-06-2015 Termin Imprezy: 30-05-2015
Jesteśmy świeżo po weselu (30 maja). Impreza była dosyć duża, polsko- czeska, na której dodatkowo było sporo gości z innych stron Europy :) Nigdy nie byliśmy świadkami pracy Pana Arka, ale nasze wesele pokazało, że jest profesjonalistą w 100%. Zapewnił świetną zabawę, organizację, podejście do gości i do nas. Nie zapominał o naszych czeskich gościach i dzieciach których było prawie 30! Sprzęt i efekty też zrobiły ogromne wrażenie. Nasi goście ciągle pana Arka chwalą i pytają jak go znaleźliśmy :) BARDZO POLECAMY I DZIĘKUJEMY JESZCZE RAZ!! Tym bardziej, że muzyka i prowadzenie zabawy na weselu to podstawa! Beata&Marian
Autor: Stella Data dodania: 18-04-2015
W miniony weekend miało miejsce nasze 2-dniowe wesele. Jego organizacja spędzała mi sen z powiek, ponieważ nie jestem miłośnikiem tego typu imprez. Jesteśmy z mężem bardzo wymagający, lubimy oryginalność, profesjonalizm i wyśmienitą zabawę. Wbrew przekonaniom naszych rodzin zdecydowaliśmy się, aby oprawą muzyczną podczas naszego wesela zajął się Arkadiusz Paszenda. Dzisiaj 7 dni po imprezie nadal otrzymujemy gratulacje od gości za rewelacyjną zabawę! Pan Arkadiusz genialnie poprowadził całość zabawy, każdy gość bawił się fantastycznie! Najlepszym dowodem Jego profesjonalizmu były zadowolone i dumne twarze naszych Rodziców oraz pytania kuzynów o kontakt do Pana Arkadiusza! Jeszcze raz BARDZO dziękujemy w imieniu swoim i naszych gości! Szczerze polecamy Pana Arkadiusza na każdą okazję! Pozdrawiamy, Stella i Marcin Bardzo dziękuję za rewelacyjną imprezę!
Autor: Marzena Data dodania: 30-12-2014
Jeżeli zależy wam na profesjonalnej i perfekcyjnej oprawie muzycznej waszego wesela,zabawach przy których nie będziecie płonęli ze wstydu i fantastycznej atmosferze to bez wahania wybierzcie Arkadiusza Paszendę. Ma wspaniały kontakt z gośćmi,niesamowite poczucie humoru,potrafi wyczuć gusty muzyczne tak,że parkiet cały czas jest pełny. My z mężem jesteśmy zachwyceni! Opinie gości są rewelacyjne! Właśnie jesteśmy po pierwszym seansie filmu weselnego i...z radością przeżywamy je na nowo właśnie również dzięki Arkowi:) Ogromnie polecam!!!
Autor: Monika Data dodania: 28-11-2014
Jestesmy swiezo po naszym weselu i jeszcze nie zeszla z nas jego atmosfera i przezycia z nim zwiazane. Impreza poprowadzona byla znakomicie nie tylko pod kątem muzyki, ale takze jezeli chodzi o zabawy i integracje... Wszystko odbylo sie tak, jak zaplanowaliśmy. Jestesmy bardzo zadowoleni nietylko my, ale również nasi goscie. Dziekujemy i polecamy, Monika i Leszek
Autor: Sylwia Data dodania: 30-10-2014
Impreza super :) gorąco polecam!!
Autor: Kasia i Tomek Data dodania: 03-09-2014
Gorąco polecamy Pana Arkadiusza. Współpraca była samą przyjemnością. Goście rewelacyjnie się bawili. Zabawy oraz muzyka nie uraziły niczyjej godności. Wszyscy w 100% byli zadowoleni - jak wynika również z opinii gości. Bardzo dziękujemy i zachęcamy do współpracy z Panem Arkiem :)
Autor: Ela i Sebastian Data dodania: 01-09-2014
Gorąco polecam! DJ Arek zapewnił świetną atmosferę na naszym weselu! Naprawdę każdy z gości wspominając imprezę zachwala poziom prowadzenia i dobór muzyki! Parkiet był wciąż zapełniony! Z naszych informacji wynika że nawet właściciele lokalu (mając ogromny przegląd różnych "grajków") wybrali sobie DJ Arka na własną, prywatną imprezę. Naprawdę GORĄCO POLECAMY!!!
Autor: Magda i Sebastian Data dodania: 26-08-2014
Z przyjemnością Arka można polecić każdemu na każde wesele i myślę, że na każdą inną imprezę również. Wie co ma robić i wykonuje to doskonale. W każdym calu profesjonalista. Polecamy !
Autor: Dawid Data dodania: 14-08-2014
Nie ma lepszego wodzireja chyba na wesela !! Razem z żona byliśmy mega pozytywnie zaskoczeni prowadzeniem wesela. Prezencja, kultura osobista, dykcja, takt, profesjonalizm w kazdym calu !! Kazdy bez względu na wiek bawił sie swietnie . Z czystym sumieniem polecamy i jeszcze raz bardzo dziękujemy za świetna imprezę :)
Autor: Tomasz i Magda Data dodania: 06-08-2014
Witam. Uważam,że DJ Arkadiusz Paszenda jest profesjonalistą w tym fachu. Nasze wesele udało się właśnie dzięki Jego obsłudze muzycznej.Dziękujemy za Pana obecność! POLCEAM
Autor: Wojtek Data dodania: 17-07-2014
Napiszę krótko. Wybór Arkadiusza Paszendy jako DJa/Wodzireja jest wyborem, którego w żadnym wypadku się nie żałuje. Państwo Młodzi, Rodzice, Świadkowie, goście byli bardzo zadowoleni; polecamy!
Autor: Michasia i Rafał Data dodania: 17-06-2014
Możemy z czystym sumieniem polecić dj-a Arka Paszendę. Nasze wesele było bardzo udane dzięki znakomitemu dostosowaniu przez dj-a prowadzenia imprezy do naszych potrzeb i planów. Bardzo dobra realizacja ustaleń dotyczących muzyki, zabaw i innych atrakcji z uwzględnieniem indywidualnych preferencji, które w naszym przypadku odbiegały dosyć od "typowego" wesela.
Autor: Ania Data dodania: 19-05-2014
Panie Arkadiuszu, Dziękujemy za udane wesele. Pana dyspozycyjność w doborze utworów i szybka reakcja na życzenia gości sprawiła, że wszyscy dobrze się bawili.
Autor: Monika i Andzej Data dodania: 06-05-2014
Panie Arku dziękujemy za wspaniale poprowadzoną zabawę wszyscy świetnie się bawili i zachwalali. My osobiście jesteśmy pod wielkim wrażeniem i jednocześnie dziękujemy za ból nóg powstały oczywiście od tańczenia i zabaw, które Pan przygotował.Bardzo gorąco polecamy... Pozdrawiamy serdecznie
Autor: Klaudia i Kamil Data dodania: 06-05-2014
Nie ma co wiele mówić... Wesele było fantastyczne. Wielu mówiło, że wesele nie jest dla Państwa młodych. Dzięki sprawnej organizacji, konkursom i świetnej zabawie, to był jeden z najlepszych dni. Zabawa trwała do 5 rano. Muzyka dobrana przez Pana Arkadiusza, była dopasowana do każdego wieku, dzięki czemu wesele jest miło wspominane przez gości. Bardzo dziękujemy!! Klaudia i Kamil
Autor: Edyta i Stefan Data dodania: 20-01-2014
Witamy serdecznie, Przy organizacji wesela pojawia się odwieczny problem: zespół czy DJ. My postawiliśmy na DJ'a i tak trafiliśmy do Arkadiusza Paszendy. Mieliśmy jeden cel: wspaniała zabawa na weselu dla naszych gości i dla nas. Nasz wybór okazał się strzałem w "10". Arkadiusz Paszenda jest profesjonalistą w każdym calu i już po pierwszym spotkaniu nie mieliśmy wątpliwości, że to właśnie jemu możemy zaufać i powierzyć mu poprowadzenie zabawy w tym najważniejszym dla nas dniu. Arek Paszenda od samego początku był bardzo otwarty na wszelkie nasze sugestie, na nasze preferencje muzyczne i zorganizował nam taką oprawę o jakiej marzyliśmy. Jeśli do tego dodamy profesjonalny sprzęt muzyczny dostrojony w każdym calu, wielką elokwencję i umiejętność wczucia się w sytuację, otrzymamy sytuację, gdy goście weselni nie będą chcieli zejść z parkietu. Całe nasze wesele było poprowadzone w pełnym zaangażowaniem i wyczuciem; jednym słowem pełen profesjonalizm. Współpraca z nim, to sama przyjemność. Teraz, po weselu, możemy śmiało powiedzieć, że był to znakomity wybór. POLECAMY Edyta i Stefan
Autor: Urszula Data dodania: 20-01-2014
Witam wczoraj minęły 3 miesiące od mojego wesela. Imprezę prowadził godny polecenia DJ Arek Paszenda.Naprawdę byłam już na wielu weselach i zabawach karnawałowych które były prowadzone przez Dj ale żadna nie była tak udana jak moje wesele prowadzone przez Arka.Wszyscy tak zadowoleni że do dziś pytają mnie o kontakt z DJ Arkiem impreza super muzyka super i uwieżcie mi wszyscy nikt nie przebije Arka Paszendy polecam gorąco.
Autor: Magda Data dodania: 19-01-2014
Napisze krotko-dokonalismy bardzo dobrego wyboru, decydujac sia na Arka Paszende. Dziekujemy i polecamy! Magda i Jarek
Autor: Joanna Data dodania: 15-01-2014
Witamy serdecznie. Chcielibysmy bardzo mocno podziekowac, za niepowtarzalna atmosfere i wspaniala zabawe, przy hitach, ktore gral na naszym weselu Pan Arek Paszenda. Zabawy i konkursy tez byly swietne i nieobciachowe... Jestesmy bardzo zadowoleni i polecamy!
Autor: Julia Data dodania: 05-12-2013
Na samym poczatku, kiedy zdecydowalismy sie na Dj'a, mielismy pewne obawy jak to bedzie, poza tym czesc rodziny sugerowala bysmy wzieli jednak zespol, bo Dj to gra tylko umc, umc... jednak juz po 1szym spotkaniu, nasze obawy zniknely calkowicie i ostatecznie mielismy racje, decydujac sie na Arka. Nasze przyjecie bylo swietne pod kazdym wzgledem, a to co ustalilismy z Dj'em zrealizowane, w kazdym szczegole tak jak chcielismy... Dziekujemy i szczerze polecamy.
Autor: Joanna i Robert Data dodania: 29-11-2013
Witamy, jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego wesela, które prowadził Pan Arek! 100% Profeska! DZIĘKUJEMYYY!!!

ZAREZERWUJ TERMIN

Imię i nazwisko
Telefon
e-mail
Data imprezy
Miejsce imprezy
Zapytanie
* pola obowiązkowe